Filehost.ro - gazduire fisiere
Cafeneaua din colt
Forum de discutii libere ! Creatie literara - poezie - proza Aparat critic Prezentare de literatura Arta Arta plastica- Arhitectura Teatrul - Cinema - Televiziune Muzica
Nou pe simpatie:
pysy_mik pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 44 ani
Cafeneaua din coltReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua din colt /

Poezii Mihnea Mihai

Moderat de blueapple
  Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
  Curge materia in timp si-n toatepus de mihneamihai mihneamihai 1Raspunsuri 498Vizionari mnovicov
  Opreste-te, te rog, din durerepus de mihneamihai mihneamihai 2Raspunsuri 517Vizionari blueapple
  De ziua tapus de mihneamihai mihneamihai 1Raspunsuri 511Vizionari Vvili_buricea
  Eu am venit pe-a cerului cortinapus de mihneamihai mihneamihai 3Raspunsuri 546Vizionari mnovicov
  Inima pe jar (haiku?)pus de mihneamihai mihneamihai 1Raspunsuri 536Vizionari blueapple
  Ce-a fost ?pus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 532Vizionari mihneamihai
  As vrea frumoasa zânapus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 507Vizionari mihneamihai
  Am revenit, din nou, la mine-n satpus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 507Vizionari mihneamihai
  Cand m-am trezit din vesnica uitarepus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 503Vizionari mihneamihai
  Cand eu eram la infinitpus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 503Vizionari mihneamihai
Pagini:  1 2 3 4 5
Mergi la