Filehost.ro - gazduire fisiere
Cafeneaua din colt
Forum de discutii libere ! Creatie literara - poezie - proza Aparat critic Prezentare de literatura Arta Arta plastica- Arhitectura Teatrul - Cinema - Televiziune Muzica
Nou pe simpatie:
MicheleC Profile
Femeie
25 ani

cauta Barbat
26 - 68 ani
Cafeneaua din coltReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua din colt /

Poezii Mihnea Mihai

Moderat de blueapple
  Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
  De cate ori in noptile cu stelepus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 514Vizionari mihneamihai
  Nisipu-n clepsidră se scurgepus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 496Vizionari mihneamihai
  O stranie poveste-i viata noastrapus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 488Vizionari mihneamihai
  Am revenit, din nou, la mine-n satpus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 489Vizionari mihneamihai
  Eu, subsemnatul, un poet nebunpus de mihneamihai mihneamihai 2Raspunsuri 623Vizionari mihneamihai
  Ce e partidul?pus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 503Vizionari mihneamihai
  Pe mana cui esti tu, acuma, tara mea?pus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 495Vizionari mihneamihai
  Sarmana, tara meapus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 501Vizionari mihneamihai
  La toate zanele de pe pamant (pentru 8 Martie)pus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 501Vizionari mihneamihai
  Daca dorul de iubire va veni la tine iarapus de mihneamihai mihneamihai 0Raspunsuri 511Vizionari mihneamihai
Pagini:  1 2 3 4 5
Mergi la